Vækst & Vidensdag 2020 (2021)

Grundet Covid-19 har vi set os nødsaget til at udskyde dette års Vækst & Vidensdag. Følgende pressemedelelse blev udsendt i forbindelse med den beslutning: 

Efter moden overvejelse og deling af tanker på dagens arbejdsgruppemøde har vi på grund af den aktuelle Covid-19 situation set os nødsaget til at flytte vores Vækst & Vidensdag oprindeligt planlagt til at løbe af stablen den 10. september 2020.

Vi håber inderligt, at vi i stedet for kan rulle det fulde program ud torsdag den 4. marts 2021 i sin oprindelige tænkte form, således at alle deltagere får den fantastiske oplevelse, som vi har planlagt og glædet os til.

Glæd jer til Vækst & Vidensdag i Lystrup, som vi indtil videre har skemalagt til torsdag den 4. marts 2021

Hvis I har spørgsmål til ovennævnte, så er I velkomne til at tage fat i:

Tine Windfeld, formand for ErhvervLystrup på info@windfeldv.dk eller 40 62 28 92

Susanne Flintholm, netværksinspirator, officelab kirstinelund på sf@officelab.dk eller 52 40 65 81

Flemming Larsen, formand for Fællesrådet på fl.l@tdcadsl.dk eller 40 21 60 40

Selvom situationen lige nu er særdeles uforudsigelig, håber vi at arrangementet kan rulles fuldt ud d. 4 marts 2021, sådan som det står beskrevet nedenfor: 

Vi er stolte over det fine og brede samarbejde vi har og resultatet af det, og vi glæder os nu til at præsentere det fulde program for og afvikle

 Vækst & Vidensdag 2020

Formiddagen: Det nye tiltag i 2020 - 8. klasserne møder erhvervslivet

Vi vil gerne i ErhvervLystrup tage det samfundsansvar på os, at bygge bro mellem vore 2 folkeskoler og det lokale erhvervsliv. Ønsket er at synliggøre alle de spændende og alsidige jobmuligheder, der findes alene i vores lokalområde og at vække de unge menneskers interesse for et muligt job først, før de kigger på uddannelsen. Håbet er, at få peget på muligheder, de unge mennesker måske ikke selv havde i tankerne, og at hjælpe til med at få bredt dem bedre ud på de mange uddannelsesmuligheder, der er.

Skolelederne og relevante lærere fra Lystrup Skole og Elsted Skole har med begejstring taget imod vores udstrakte hånd og deltaget i arbejdsgruppen sammen med repræsentanter fra det øvrige lokale erhvervsliv. Vi har etableret et godt samarbejde og håber på, at det i fællesskab kan lykkes at oprette stabile kontakter til erhvervslivet og få stablet mulige praktikpladser på benene. De unge mennesker har brug for at se, mærke og føle, hvad et job er efter devisen:

What You Can See – You Can Be

Med støtte fra Aarhus Kommune, sponsorater fra Millarco, Fællesrådet, idHAIR, Martinsen, Risskov Revision og stor arbejdsindsats fra ErhvervLystrups medlemmer og hele Vækst & Vidensdag arbejdsgruppen er det lykkes at få strikket et alsidigt formiddagsprogram sammen for 8. klasses eleverne fra begge skoler. De starter med et oplæg fra en lokalkendt Youtuber Alexander Siniora, hvorefter de skal på tur både til bens og med bus rundt på officelab kirstinelund og se flere forskellige kontorfællesskaber og virksomheder både på officelab kirstinelund og andre virksomheder såsom RIT, Din Bilpartner, Movimentum, Kalø Entreprenørforretning, Plantorama, Rasmussen & Sønner, Millarco, idHAIR, elopak, jem&fix, Burger King, Minkfarm og slutter af med frokost i café kirstinelund.

Eftermiddags- og aftenprogrammet: Erhvervsinteresserede møder erhverv og i er alle inviterede

Vi har fået sammensat et fantastisk program til alle erhvervs- og netværksinteresserede. For en samlet pris på kr. 125,00 er der mulighed for at deltage i hele følgende program:

Del 1: Kl. 14.00 – 16.15

Velkomst og info om ErhvervLystrup, officelab, Fællesrådet, Millarco, skolelederne og lærere fra skolerne.

Rundvisning på officelab, hvor vi kommer på besøg hos Inspari, Nyt Syns kædekontor, café kirstinelund, Geberit, Nordic Innovators, Avidly, RIT, biblioteket, Plantorama, HIFI-Klubben, diverse kontorfællesskaber samt lægerne, fysioterapeuterne og Franke i det nye sundhedshus.

Eftermiddagspause med kaffe og kage

Del 2: Kl. 16.30 – 18.15   

2a: Bustur rundt i Lystrup med guider fra Fællesrådet, ErhvervLystrups erhvervsrepræsentanter og skolerne med indlagt virksomhedsbesøg hos enten Millarco/idHAIR eller elopak.

2b: Rundtur til fods på officelab.

Aftenbuffet i café kirstinelund leveret af MIB med mulighed for tilkøb af vin hos PL Vin og øvrige drikkevarer af SuperBrugsen. Og mon ikke de også har et par gode tilbud med på vin og øl med sig i dagens særlige anledning.

Del 3: Kl. 18.30 – 20.15

Foredrag, debat og netværk om tiden efter Corona ved fremtidsforsker Jesper Bo Jensen

Tusind tak for i dag.

Da der er begrænsede pladser, gør vi opmærksom på, at der først er endeligt tilmeldt, når både betaling på MobilePay 909615 er registreret og tilmeldingsskemaet på ErhvervLystrups hjemmeside er os i hænde.

Vi vil naturligvis også følge de Covid-19 sikkerhedsrestriktioner, der til enhver er gældende.