Vækst & Vidensdag 2020

Vi er stolte over det fine og brede samarbejde vi har og resultatet af det, og vi glæder os nu til at præsentere det fulde program for og afvikle

 Vækst & Vidensdag 2020

Formiddagen: Det nye tiltag i 2020 - 8. klasserne møder erhvervslivet

Vi vil gerne i ErhvervLystrup tage det samfundsansvar på os, at bygge bro mellem vore 2 folkeskoler og det lokale erhvervsliv. Ønsket er at synliggøre alle de spændende og alsidige jobmuligheder, der findes alene i vores lokalområde og at vække de unge menneskers interesse for et muligt job først, før de kigger på uddannelsen. Håbet er, at få peget på muligheder, de unge mennesker måske ikke selv havde i tankerne, og at hjælpe til med at få bredt dem bedre ud på de mange uddannelsesmuligheder, der er.

Skolelederne og relevante lærere fra Lystrup Skole og Elsted Skole har med begejstring taget imod vores udstrakte hånd og deltaget i arbejdsgruppen sammen med repræsentanter fra det øvrige lokale erhvervsliv. Vi har etableret et godt samarbejde og håber på, at det i fællesskab kan lykkes at oprette stabile kontakter til erhvervslivet og få stablet mulige praktikpladser på benene. De unge mennesker har brug for at se, mærke og føle, hvad et job er efter devisen:

What You Can See – You Can Be

Med støtte fra Aarhus Kommune, sponsorater fra Millarco, Fællesrådet, idHAIR, KTP Data, Martinsen, Risskov Revision og stor arbejdsindsats fra ErhvervLystrups medlemmer og hele Vækst & Vidensdag arbejdsgruppen er det lykkes at få strikket et alsidigt formiddagsprogram sammen for 8. klasses eleverne fra begge skoler. De starter med et oplæg fra en lokalkendt Youtuber Alexander Siniora, hvorefter de skal på tur både til bens og med bus rundt på officelab kirstinelund og se flere forskellige kontorfællesskaber og virksomheder både på officelab kirstinelund og andre virksomheder såsom RIT, Din Bilpartner, Movimentum, Kalø Entreprenørforretning, Plantorama, Rasmussen & Sønner, Millarco, idHAIR, elopak, jem&fix, Burger King, Minkfarm og slutter af med frokost i café kirstinelund.

Eftermiddags- og aftenprogrammet: Erhvervsinteresserede møder erhverv og i er alle inviterede

Vi har fået sammensat et fantastisk program til alle erhvervs- og netværksinteresserede. For en samlet pris på kr. 125,00 er der mulighed for at deltage i hele følgende program:

Del 1: Kl. 14.00 – 16.15

Velkomst og info om ErhvervLystrup, officelab, Fællesrådet, Millarco, skolelederne og lærere fra skolerne.

Rundvisning på officelab, hvor vi kommer på besøg hos Inspari, Nyt Syns kædekontor, café kirstinelund, Geberit, Nordic Innovators, Avidly, RIT, biblioteket, Plantorama, HIFI-Klubben, diverse kontorfællesskaber samt lægerne, fysioterapeuterne og Franke i det nye sundhedshus.

Eftermiddagspause med kaffe og kage

Del 2: Kl. 16.30 – 18.15   

2a: Bustur rundt i Lystrup med guider fra Fællesrådet, ErhvervLystrups erhvervsrepræsentanter og skolerne med indlagt virksomhedsbesøg hos enten Millarco/idHAIR eller elopak.

2b: Rundtur til fods på officelab.

Aftenbuffet i café kirstinelund leveret af MIB med mulighed for tilkøb af vin hos PL Vin og øvrige drikkevarer af SuperBrugsen. Og mon ikke de også har et par gode tilbud med på vin og øl med sig i dagens særlige anledning.

Del 3: Kl. 18.30 – 20.15

Foredrag, debat og netværk om tiden efter Corona ved fremtidsforsker Jesper Bo Jensen

Tusind tak for i dag.

Da der er begrænsede pladser, gør vi opmærksom på, at der først er endeligt tilmeldt, når både betaling på MobilePay 909615 er registreret og tilmeldingsskemaet på ErhvervLystrups hjemmeside er os i hænde.

Vi vil naturligvis også følge de Covid-19 sikkerhedsrestriktioner, der til enhver er gældende.