ER DU SELVSTÆNDIG
ERHVERVSDRIVENDE?
- så bliv medlem af Erhverv Lystrup og få mange fordele

 • Du får et stort netværk i lokalområdet
 • Du udvikler din forretning
 • Du udvider dit kontaktnet
 • Du deltager i medlemsaktiviteter
 • Du får præsenteret din virksomhed
 • på hjemmesiden
 • Du får 50 % rabat på annoncering i
 • Lokalavisen og Erhvervsavisen
 • Du indbydes til at give tilbud i netværk
 • Du får indflydelse på erhvervsudviklingen i Lystrup
  Årligt medlemsskab koster kr. 1.200,00 eksklusiv moms og 1.500,00 inklusiv moms. 

Klik her for indmeldelsesformular

Gå til tilbud: Uforpligtende tjek og analyse af firmaets pensionsleverandør

Pensionsspecialisterne

Lokal Pensionsmægler i Lystrup

Pensionsspecialisterne er et landsdækkende specialistteam bestående af 13 højt uddannede pensionsrådgivere med mellem 10-27 års erfaring med landets største pensionsselskaber. Vi tilbyder uafhængig rådgivning omkring virksomhedens firmapensionsløsning.

I en verden hvor compliance ift. lovgivning og HR fylder mere og mere - hjælper vi dig og dine medarbejdere med, at navigere i valget af firmapensionsleverandør på en nem og overskuelige måde, således at du altid kan stå på mål overfor dine medarbejdere ift. valg af pensionsløsning.  

Med Nordens største uafhængige analysehus i ryggen, tilbyder vi et årligt benchmark af pensionsmarkedet ift. jeres nuværende løsning. Vi benchmarker på 180 målepunkter ift. vilkår, betingelser, kriterier, afkast samt pris – således du kan være sikker på, at virksomheden altid har den rigtige firmapensionsløsning. Naturligvis samlet i en rapport til personalehåndbogen.

I kraft af vores leverandør kan vi tilbyde lukrative rammeaftaler, hvor du opnår bedre vilkår ved pensionsselskaberne i Danmark end du/i selv vil kunne forhandle jer til. Dette betyder også, at I ikke nødvendigvis behøver at skifte pensionsselskab for at opnå bedre vilkår og betingelser på jeres firmapension - I skal blot overlade kontakten til os.

For en uforpligtende dialog omkring din og dine medarbejderes muligheder eller et benchmark af jeres nuværende pensionsløsning, så kontakt mig endelig.

Med venlig hilsen
Rasmus Rævskær Thomsen
- Din lokale pensionsspecialist

 

Fakta om pensionsspecialisterne
Min kompagnon og jeg startede Pensionsspecialisterne op d. 02.01.2017 - drevet af et ønske om, at skabe et landsdækkende specialistteam af pensionsrådgivere, som uafhængig af pensionsselskaberne kan gøre en forskel ift. virksomhedens valg af pensionsleverandør samt pensionsløsning. Alt sammen med udgangspunkt i analyse, åbenhed og personligbetjening. Herunder også individuel pensionsrådgivning på medarbejderniveau. 

Jeg er bosiddende i Lystrup/Elev med min hustru og vores 3 børn, som alle er aktive i de lokale sportsforeninger og foreningsliv.