VIRKSOMHEDSPROFILER

Gå til tilbud: 50 % rabat på annoncering i Lokalavisen og Erhvervsavisen

Lokalavisen A/S

Lokalavisen består af fire forskellige udgaver - Aarhus Nord, Aarhus Midt, Aarhus Syd og Aarhus Vest med et samlet oplag på 131.084 eksemplarer med fokus på det ultra lokale.

Lokalavisen Aarhus er ejet af Politikens Lokalaviser A/S, der hver uge leverer lokale nyheder og lokal markedsføring til mere end 2 millioner husstande i Danmark og Sverige med i alt 91 forskellige aviser. Heraf udgives 49 i Danmark, og af dem elleve i Østjylland.

Det sker gennem gratis, lokale ugeaviser og via lokale netaviser, mobilsites og web-tv. Aviserne udkommer i Danmark og Sverige primært tirsdag-onsdag.

Forretningsaktiviteterne omfatter desuden avisdistribution, udgivelse af specialaviser og bureauvirksomhed, men den centrale aktivitet er fortsat udgivelse af lokale ugeaviser.

Virksomheden er en del af Politikens Lokalaviser A/S, der er et datterselskab af JP/Politikens Hus koncernen.  JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder. Med Ekstra Bladet, Morgenavisen Jyllands-Posten og Politiken udgiver vi en række af danskernes foretrukne nyhedsmedier på tryk, net og mobil. Udover at levere nyheder og kvalitetsjournalistik står koncernen bag JP/Politikens Forlag og Politikens Lokalaviser, som udgiver cirka 90 lokale ugeaviser i Danmark og Sverige. JP/Politikens Hus beskæftiger omkring 2.300 ansatte og havde i 2013 en omsætning på 3,2 milliard kroner.

Læs mere på www.lokalavisen.dk/aarhus