VIRKSOMHEDSPROFILER

KapKap.dk

Kapkap.dk designer og vedligeholder hjemmesider, arbejder med Facebook for
erhverv, design af nyhedsbreve i Mailchimp, firmabranding, grafisk design m.m. Vi har et stærkt netværk af gode samarbejdspartnere, og kan derfor levere det du har brug for, skabt af de bedste kompetencer.

Hjemmesiderne er altid helt unikke designs og laves i tæt samarbejde med dig. Systemet er et brugervenligt dansk CMS-systemet, der gør dig i stand til fremover selv at vedligeholde din hjemmeside. Høj service, fleksibilitet og glade kunder er keywords hos os.

Du har muligheden for at starte med en basishjemmeside og hen af vejen integrere andre webløsninger, som f.eks webshop med forskellige betalingsaftaler, sprogvarianter, nyhedsbreve, kalenderfunktion, blog, gæstebog og meget mere.

Hos Kapkap.dk arbejder vi med engangspriser i forbindelse med webdesign ! Ingen dyre abonnementer.

Prisen på unikt webdesign fra kr. 11.500,- excl. moms.

Med i prisen er et lille kursus i basisredigering af din egen hjemmeside. Kurset skal afholdes på kontoret på Kirstinelund/Lystrup. Du har desuden muligheden for, at tilkøbe klippekort til fremtidig vedligeholdelse/opdateringer til meget fordelagtige priser.

Book et gratis og uforpligtende møde med Kapkap.dk/Charlotte Lassen, Skæringvej 94.3, 8520 Lystrup, mobil 40171415, cl@kapkap.dk, www.kapkap.dk