VIRKSOMHEDSPROFILER

Gå til tilbud: Gratis gennemgang af ansættelseskontrakter og personalehåndbog

HR Company

HR Company er ekstern leverandør af HR-ydelser og juridisk rådgivning. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder uden egen HR-afdeling og assisterer interne HR-funktioner ved specialopgaver.

Hos HR Company møder du drevne specialister med mange års erfaring på de områder, vi hver især beskæftiger med – og passion for det vi laver. Derfor kan vi tilbyde stærke og opdaterede kompetencer inden for HR, rekruttering, ansættelsesret og viden om arbejdsmarkedet. HR Company ligger i Aarhus og er stiftet og ejet af Line Østergaard Tranholm, Lars Schou og Jørgen Lindhardt Steffensen.

LineLars

Hvad kan vi tilbyde?

Styrk din forretning med professionel HR 

HR Company skaber værdi for dine medarbejdere – så de kan skabe værdi for din virksomhed. Så enkelt er det. 

Som virksomhedsleder prioriterer du gerne forretningskritiske områder, men har du også styr på HR? 

HR Company er professionel HR-partner for små og mellemstore virksomheder uden eller med begrænset HR-funktion. 

Hos os kan du trække på ydelser fra hele HR-paletten og få højt specialiseret rådgivning, i et sprog du forstår. Det giver dig sikkerhed for, at der er styr på alt fra rekruttering og kontrakter til APV og overenskomster. Og så er vi aldrig længere væk end et telefonopkald – også når de fleste andre holder fri. 

Med os på holdet kan du bruge dine ressourcer på det, du er bedst til – fordi vi sørger for, at der bliver taget godt hånd om dine ansatte, og at du er på forkant ved lovændringer, uheld eller konflikter. Kontakt os på tlf. 73 70 76 36 og få en snak om, hvad vi kan gøre for din virksomhed.

Når du gør dit bedste for dit personale, gør de deres bedste for din virksomhed.