VIRKSOMHEDSPROFILER

Handelsbanken

I Handelsbanken tror vi på lokalt nærvær og derfor har vi for nyligt åbnet filialen Aarhus Nord, som er beliggende i Risskov. Vi lukker nemlig ikke filialer, men udvider hele tiden dine muligheder for at møde os; personligt i banken, hjemme hos dig eller på din arbejdsplads, direkte i telefonen, i Webbank, på mail, sms eller mobilbank. Du bestemmer, hvor vi skal mødes – vi har tid, når du har brug for os. 

Handelsbanken henvender sig til både privat- og erhvervskunder og har i dag 57 danske filialer i Danmark -  med over 800 filialer og kontorer i 24 lande verden er Handelsbanken en af Nordens største banker. 

Hver filial er fuldt ansvarlig for sit eget, geografiske markedsområde og har mandat til at træffe egne beslutninger, hvor medarbejdernes fokus iHandelsbanken Aarhus Nord tager udgangspunkt i dine forventninger og behov. Vi ingen fordelsprogrammer, færdigstøbte  kundepakker, interne salgsmål eller bonusløn - vi vil ikke sælge dig noget, du ikke har behov for og bliver utilfreds med. 

I følge den uafhængige EPSI-kundetilfredshedsundersøgelse fra 2013 harHandelsbanken den højeste kundetilfredshed blandt både privat- og erhvervskunder i Danmark. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Handelsbanken.