VIRKSOMHEDSPROFILER

Djurslands Bank

Vi arbejder sammen med vores kunder
Vil du have en nærværende bank, som er tæt på sine kunder? Så er Djurslands Bank et godt bud på en lokal bank, som sætter rådgivning af kunderne rigtigt højt.

Djurslands Bank har 15 afdelinger i Østjylland. Vi har en lang historie bag os, men vi er også nutidens og fremtidens bank, og så er vi først og fremmest DIN bank. Vi har været i Lystrup i mange år – i centret lige overfor SuperBrugsen – og har således nem mulighed for parkering. Vi er otte medarbejdere, som har vores daglige gang i banken, og de fleste af os har en stærk lokal tilknytning.

Stort lokalt engagement
Vi er engagerede i det lokale liv i Lystrup, fx støtter vi håndboldafdelingen i LIF og er aktivt til stede med ”Brag i hallen. Vi er også meget aktive, når butikslivet i Lystrup går sammen om at holde torvedag og har ofte forskellige aktiviteter for børnefamilier, fx i efterårsferien, til halloween og til jul.

Djurslands Bank I Lystrup

Vil du have en bank, der er tæt på?
Vi tror på, at det betyder meget at være tæt på vores kunder, og du kan nemt få fat på din rådgiver, når du er kunde hos os. Vi tager også kontakt til dig, når noget kan gøres bedre og eventuelt ændres til din fordel. Det kalder vi Aktiv Kunderådgivning. Vi er altså aldrig længere væk end et telefonopkald, en mail eller et besøg i banken – og hvis du blot skal hæve eller indsætte penge, så kan du bruge vores pengeautomat døgnet rundt (gælder både kroner og euro).

Vi lever i mødet
Med ”Vi lever i mødet” tænker vi på den måde, vi møder dig på – på forbindelsen mellem mennesker. På mødet mellem dig og mig. Som kunde i Djurslands Bank får du en relation til os – og du vurderer os helt sikkert ikke udelukkende på den rådgivning, du får, når du går ind i en af vores filialer. Du møder os også i breve, i mails, på hjemmesiden, i annoncer, i telefonsamtaler, til onlinemøder, ude i bybilledet, ved Kaffebilen, i idrætsforeningen og i mange andre sammenhænge

Vores kunder er mennesker. Det er vi også. Vi lever i mødet.