VIRKSOMHEDSPROFILER

Dahl kommunikation

Din lokale kommunikationskonsulent

Dahl Kommunikation hjælper dig med at løse hverdagens kommunikationsopgaver på en professionel måde.

Jeg bor i dit lokalområde og kan fungere som din eksterne PR-medarbejder, tekstforfatter, webmedarbejder og kommunikationsrådgiver. Kontakt mig på telefon 26 21 60 80, så kigger jeg forbi.

Jeg kan løse følgende opgaver for dig:

Rådgivning
Jeg hjælper dig med at formulere en strategi og lægge en plan for din kommunikationsindsats. Kontakt mig også gerne, hvis du bare har brug for sparring om dine ideer og forretningstanker.

PR
Redaktionel omtale i aviser, fagblade og på nettet er et billigt og effektivt alternativ til traditionel annoncering. Lad mig hjælpe dig med at få din gode historie i medierne.

Tekster
Jeg hjælper dig med at skrive professionelle tekster til dine webmedier og alt dit salgs- og markedsføringsmateriale. Jeg kan gøre svært tilgængeligt stof let forståeligt og kan skære et budskab til, så det både bliver læst og forstået af din målgruppe.

Online marketing
Det er ikke nok at have en flot hjemmeside – den skal også dukke op, når en potentiel kunde søger efter din virksomhed, dine produkter eller ydelser i søgemaskiner. Jeg kan hjælpe dig med at blive synlig på nettet.

 

Læs mere om Dahl Kommunikation her >>

 

Dahlkommunikation Logotype Redblack Fritlagt Til Web