VIRKSOMHEDSPROFILER

Arkitektfirmaet Brink Brandenburg

Arkitektfirmaet Brink Brandenburg Arkitektur er etableret af Kurt Brink og Jakob Brandenburg og er placeret i Risskov lidt udenfor Aarhus. Tegnestuen består af visionære, unge arkitekter samt erfarne, rutinerede arkitekter. Gennem vores individuelle specialiseringer samt faglige og erfaringsmæssige diversitet opnår firmaet en bred vifte af kompetenceområder.

NYBYG & RENOVERING
Brink Brandenburg Arkitektur ønsker at tegne huse, der løfter området, hvor de bliver placeret. Vi vurderer nøje orientering og placering på grunden for at opnå den største funktionelle og æstetiske værdi. Vores huse er tegnet til mennesker, som ønsker at bo og have deres tilværelse i rammer, som øger livskvaliteten, og som helt basalt giver en daglig glæde.

Vi har fokus på bæredygtighed, gedigne materialer og samspillet mellem hus og det liv, som skal udfolde sig i det. Vores store kendskab til universelt design og bæredygtighed betyder, at vi tegner og renoverer huse med maksimal tilgængelighed og skarpt blik for beboernes bevægelser i og mellem rummene.

Billede

PROJEKTUDVIKLING
Brink Brandenburg Arkitektur har stor erfaring i projektledelse, hvor vores brede viden om materialer, teknik og økonomi giver en solid basis og et stort overblik for at forstå, hvad der skal til i en innovativ sammenhæng.

Vi giver plads til de rigtige fagfolk og ser samarbejdet med dem som en berigelse og som en afgørende del af projektet. Foruden projektledelse bidrager vi med design af anlæg og evne til at se synergier. I flere projekter udnytter vi vores store viden inden for universelt design og vores filosofi om funktionalitet parret med individualitet i hvert projekt.

TILGÆNGELIGHED - UNIVERSELT DESIGN - WAYFINDING
Brink Brandenburg Arkitektur har en klar holdning til tilgængelighed. Vi ser helheden. Helheden i befolkningen med alle de individuelle behov, og helheden i de enkelte byggerier og det offentlige rum omkring dem.

Tilgængelighed er traditionelt et designbegreb, som er knyttet til mennesker med en funktionsnedsættelse – det har meget handlet om trapper, elevatorer og ramper. Vi ser tilgængelighed som en del af et videre begreb: Universelt design og wayfinding for alle borgere i hele deres livsforløb: Faderen med klapvognen, teenageren med knæskaden og rekonvalescenten efter en øjenoperation.
Vi vil indrette arkitekturen og dens omgivelser, så alle kan finde frem, op og ned. Og gøre det ubesværet og i tryghed.

Falkenloewe WEB