VIRKSOMHEDSPROFILER

Gå til tilbud: Få det første år til en timepris på 350 kr. excl. moms

ProfTime Bogføring

Freelance bogholder - Fordi din tid er kostbar

Med mere end 25 års erfaring indenfor den finansielle sektor i både bank og realkreditinstitut, kan jeg garantere dig stor ekspertise indenfor alle typer af økonomi- og administrationsopgaver. Jeg er samtidig meget kvalitetsbevidst og ser en ære i, at opgaverne bliver udført korrekt første gang.

Jeg er vant til kundekontakt med alle typer kunder og har altid lagt vægt på en åben og direkte kommunikation, hvor der tales i et letforståeligt sprog, så tingene bliver så enkle så muligt.

Samtidig har jeg en professionel tilgang til andre eksterne samarbejdspartnere, så som revisorer og advokater, som jeg har haft næsten daglig kontakt med.

Jeg er overbevist om, at en virksomhed opnår det bedste resultat, hvis den har fokus på de ting som virksomheden brænder for og jeg anbefaler derfor, at bogføringsområdet udliciteres til mig, der brænder for netop dette område.

Jeg anvender hovedsagligt regnskabsprogrammet e-conomic og sørger naturligvis for konvertering til dette program, hvis din virksomhed ikke anvender systemet i forvejen. Vi har dog også erfaring med regnskabsprogrammet Bizsys.

Jeg tilbyder en introduktion af e-conomic eller Bizsys til din virksomhed, så I hurtigt bliver køreklar og sparer tid.