VIRKSOMHEDSPROFILER

Martinsen, Rådgivning & Revision

Revision Aarhus har indgået samarbejde med Martinsen Rådgivning og Revision. Vi er de samme på kontoret på Voldbjergvej men du kan nu drage nytte af vores kollegaer på andre kontorer og deres brede erfaringer.

Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab er et regionalt rådgivnings- og revisionsfirma med afdelinger i Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Tørring, Vejen, Vejle og Aarhus.

Hos Martinsen kan du få hjælp til revision og udarbejdelse af regnskaber, eller hvad du ellers måtte have af opgaver med etablering af virksomhed, skat og moms samt anden økonomisk rådgivning.

Som kunde hos os bliver du tilknyttet én af vores indehavere og en anden fast medarbejder, så det altid er de samme personer, du har kontakt til, når du har spørgsmål eller har en opgave, du skal have løst.

Vores kunder kommer fra alle typer af brancher og driver både virksomhed i personligt regi, som selskaber, kommanditselskaber, interessentskaber og andre virksomhedsformer.

Alle virksomheder er forskellige og vi søger at tilpasse vores ydelser til den enkelte virksomhed. Det er vigtigt for os at få afklaret, hvilke behov du har.

Vi udgiver nyhedsbrev om aktuelle emner indenfor skat og regnskab som erhvervsdrivende vil har glæde af at læse. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet på vores hjemmeside.

Kunne du tænke dig en drøftelse af dine forhold er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende drøftelse. Du er velkommen til at kontakte Torben Laursen eller Kaj Kromann Laschewski

87 43 96 00

tl@revision-aarhus.dk 

 

Bredt Billed