VIRKSOMHEDSPROFILER

Gå til tilbud: RIT medlemstilbud

RIT A/S

Driller jeres IT? Ring direkte til vores IT-helpdesk på 87 36 88 99 eller mail til helpdesk@rit.dk, så hjælper vi med det samme, ligesom vi hjælper SengeSpecialisten, Roltec, DD Plast, Access Technology, Hvac og mange andre virksomheder i lokal området.

RIT frigør kundernes tid inden for IT – tid som kunderne i stedet kan bruge på at fokusere på egen kerneforretning. Vi går lige til sagen og skaber ekstrem stor værdi for pengene for vores kunder. Virksomheder der skifter til RIT sparer typisk 15-40% på de samlede IT-driftsomkostninger og har adgang til DK’s mest nærværende IT-support.

RIT Kompetencer

Cloud – IT-drift – Hosting – IT-support – IT-sikkerhed – IT-rådgivning
Vi er IT-samarbejdspartner for virksomheder og professionelle organisationer, hvor vi har tætte og langvarige kundeforhold. Vi tager et samlet ansvar, så kunderne kan sige, at ”IT skal bare virke”.

Da vi har kompetence inden for både lokale servere, hosting og cloud computing, kan vi finde frem til den helt rigtige løsning med udgangspunkt i kundens reelle behov – vi er nemlig uafhængige af om det er det ene eller det andet der vælges. For os er det kundens IT-behov, der vejer tungest.

Sikker, stabil og fleksibel IT
Selskabet RIT A/S har eksisteret i mange år, hvilket giver stabilitet, kontinuitet og en meget stor erfaringsbase at trække på. RIT A/S har 12 ansatte.

Læs mere om RIT A/S på web sitet www.rit.dk.
Ønsker du et indledende møde, kan det aftales med Mads Møller Pedersen på telefon 40 88 22 30 eller mail: mmp@rit.dk.