VIRKSOMHEDSPROFILER

Gå til tilbud: GRATIS hosting i 1 år

ProCore ApS

ProCore ApS er et software firma med kundespecifik systemudvikling som kernekompetence. Det vil sige, at vi kan udvikle den løsning, der passer til netop din virksomheds behov: Det kunne være en ny hjemmeside, en webshop eller et specifikt system der rummer din virksomheds administrative praksis – eller måske alle tre dele på én gang.

Vi er altid friske på at tage en snak og eventuelt give et uforpligtende bud på en opgave – vores indgangsvinkel er at analysere vores kundes forretning til bunds og at understøtte den optimalt ved hjælp af den rette teknologi. Kundespecifik systemudvikling er svært at sætte i kasser – men du er velkommen på vores hjemmeside, hvor vi har referencer fra en stor del af vores kunder.

Webdesign og CMS løsning

ProCore er også specialister i skræddersyede websites og webshops m.m. Vi tilbyder websites i Umbraco CMS og er naturligvis Umbraco Certified Partner, som er din garanti for, at vi leverer et site efter de gængse standarder.

Udover den tekniske løsning kan vi også yde følgende services:

  • layout til sitet
  • rådgive om arkitektur på sitet
  • søgemaskineoptimering
  • opsætning af Google Adwords kampagner og Analytics

Vi har desuden egne servere i en professionel server camp med fuld redundans og tilbyder derfor også hosting af udviklede løsninger til en fornuftig pris.

Standardsystem til rejsebranchen

Vores første standardsoftware hedder ProTravel og er et online system til booking og administration af rejser i små og mellemstore rejsebureauer. Se mere på www.protravel.dk

Om firmaet

ProCore ApS har eksisteret siden 2002 og har i dag 5 ansatte. Iværksætter og indehaver Morten Kragh Jensen fungerer til dagligt som den ene af to seniorudviklere, der primært håndterer den ”hårde” bagvedliggende del af programmeringen, mens der er uddannede webdesignere til frontend-delen. Denne bemanding sikrer, at der udover at blive leveret et produkt med en velstruktureret og gennemtestet kode, også bliver leveret en løsning, der har tilsvarende høj kvalitet i brugervenlighed og visuel fremtræden.