VIRKSOMHEDSPROFILER

Vidar Ejendomme ApS

Fra Hjemmeside

Har du en eller flere ejendomme, eller ønsker du at investere i projekter – hjælper Vidar med struktur, systemer og med at strømline forretningsgange i ejendomsadministration og ejendomsprojekter.

Vi tager over for dig, i det omfang du ønsker, og har styr på alt for dig, også fremadrettet.

Indehaver og ejer Lars Horst Petersen brænder for ’at sætte noget i værk’, og derfor er Vidar gerne med som investor i ejendomsprojekter.

I projekterne tager vi teten og skaber det store overblik i de mange processer, der er i totalhåndtering af ejendomskøb, salg og udvikling. 

Vidar-teamet samler relevante mennesker, forbinder kompetencer og står 100 % til rådighed med professionel og kompetent sparring og rådgivning.

Team og timing i det rette tempo er nøgleordene, og drømmen er at sætte endnu flere projekter i søen samt at udvide rådgivningsdelen inden for økonomi og finansiering.

”Det er fantastisk berigende at kunne sætte noget i værk, specielt sammen med andre, og det er der, vi nu i Vidar Ejendomme skifter strategi, hvilket blandt andet markeres i 2014 med et nyt projekt og byggeri af 130 boliger – det er rasende spændende.” 

Indehaver og ejer Lars Horst Petersen, Vidar.