VIRKSOMHEDSPROFILER

Mosquito Cykelcenter

Du er altid velkommen til at kigge forbi din lokale Mosquito-forhandler. Vi tager os tid til en god cykelsnak, og har garanteret et godt tilbud til dig. Nogle siger at film skal ses i biografen. Vi andre siger: Cykler skal købes hos din lokale cykelfagmand, ses vi ?

Samlet pris
Hos Mosquito få du en "skræddersyet" cykel, som er gennemsmurt, efterspændt, pudset og justeret, så den passer perfekt til dine behov. Oven i købet udført af en fagmand. Vi kalder det SAMLET PRIS. Det er din garanti for en køreklar cykel, som er i orden ned til mindste møtrik. Samtidig kan du trække på et samlet og landsdækkende net af ca. 80 Mosquito-forhandlere med eget professionelt værksted.

3 års reklamationsret
Købeloven giver dig to års reklamationsret, men Mosquito giver dig tre år. Dette kan vi gøre, fordi Mosquito er kvalitetscykler. Dette kræver blot, at du overholder de periodiske serviceftersyn. 

Mosquito Finans
Hvis du ikke har alle pengene til drømmecyklen, finder vi ud af det alligevel. Vælg mellem 12 mdr. rentefri betaling eller en fast ydelse på 175,- pr. mdr. (rente 1,6 % pr. mdr.) Finansiering koster 400,- kr i éngangsomkostninger, som du får lagt oven i lånet.

 

Bredt Billed