VIRKSOMHEDSPROFILER

Det gyldne brød

Det Gyldne Broed Bredt Billede

 

At tage springet og blive selvstændig bager har længe været drømmen for Jane og Thomas Olesen i Vejen. Så da de pludselig fik muligheden for at overtage Guldbageren i her Lystrup, sprang de til uden at tøve.

Bagerforretningen med tilhørende bolig overtog de d. 1. april i år, og med bare én dag til at få klaret selve flytningen og komme i gang med produktionen, var det hele temmelig hektisk.

- Butikken skulle hedde "Det Gyldne Brød", og vi ønskede ikke at være med i nogen kæde. Frihed er vigtigt for os - vi vil selv bestemme hvordan facaden skal se ud, hvilket sortiment vi vil føre, og hvilken slags råvarer der skal bruges i bageriet, fortæller Jane.

Vi har også allerede fået skabt os vores helt egen profil med det nye navn og facade og lokal markedsføring med bl.a. husstandsomdelte løbesedler. Kunderne har taget godt imod os, og salget går rigtig godt. Sortimentet har vi udvidet med 5-6 nye brødtyper samt flere nye slags kager. Konditoren klager således over, at det er blevet sværere at følge med, men det er selvfølgelig et luksusproblem, lyder det fra den glade bagerfrue. Jane står for driften af butikken og har haft stor glæde af sin baggrund som blomsterdekoratør. Thomas, der er udlært bager hos Bageriet Roxy i Kolding og senere har arbejdet som bagermester i Schweiz, har ansvaret for produktionen.

Vi har en masse ideer og planer for fremtiden, som vi glæder os til at føre ud i livet. Næste tiltag er vores sandwich-faxordresedler, som skal sendes ud til alle de lokale virksomheder i området. Jo, muligheder er der nok af, lyder den optimistiske melding fra Lystrup.