VIRKSOMHEDSPROFILER

HauCon A/S

Haucon Banner

To generationer startede rejsen med HauCon i 1988 i et lille værksted i Aarhus. Per Haugaard stod for salg af specialprodukter til entreprenørbranchen mens hans søn, Jan Haugaard, styrede lageret og kørte ud på byggepladserne med kundernes varer.

I dag er HauCon A/S er en af Nordens førende distributører af specialprodukter og tekniske løsninger til entreprenørbranchen og elementfabrikker, og har leveret produkter til store kendte byggerier såsom StorebæltsbroenØresundsbroenAARhusDokk1Københavns Metro og Operahuset, blot for at nævne nogle få.

Det er Jan Haugaard som nu sidder ved roret i HauCon A/S, efter Per Haugaard gik på velfortjent pension i 2010.

I HauCon bestræber vi os på at være den foretrukne partner indenfor entreprenørbranchen og elementfabrikker. Ved at levere innovative løsninger, generel teknisk rådgivning og service inden for store som små betonkonstruktioner.

HauCon er i dag opdateret til version 3.0 – og det forpligter! Vi har derfor fokus på løbende udvikling og kvalitetssikring af vores processer, produkter og service. Det er på den måde, at vi kan nå i mål med at være de første på markedet med de nyeste produkter og løsninger, og dermed beholde vores gode position på markedet.

HauCons danske hovedkontor finder du på Lægårdsvej 30 i Lystrup, nord for Aarhus. Efter at have boet på hele tre adresser på Lægårdsvej, er adressen nu fast nr. 30 i vores nye bygning.

Udover afdelingen i Danmark har HauCon afdelinger i Norge, Sverige og Finland. Vi har et tæt samarbejde på tværs af landene og afdelinger – så vi hele tiden bliver bedre. Medarbejderstaben tæller i dag over 100 ansatte på nordisk plan.

Har du spørgsmål til HauCon eller brug for rådgivning og sparring omkring vores produkter eller løsninger, så kontakt os endelig på tlf. 8622 9393.

Desuden har vi altid kaffe på kanden, hvis du er i Aarhus-området og har lyst til at kigge forbi – er du VELKOMMEN.

DNV Logo 2019 Web 500X500 Jubilaeumslogo Blaa Web