VIRKSOMHEDSPROFILER

IT sikkerhed - hvad gør man?

Hackerangreb - sådan kan din virksomhed blive ramt. 

Cybertruslen rammer i stigende grad små som store virksomheder, ja i mange tilfælde bliver små virksomheder hårdere ramt, fordi de ikke har ressourcer til at holde system og sig selv opdateret. Det kan resultere i, at virksomhedens data bliver offentliggjort eller ødelagt, og det kan på sigt påvirke virksomhedens image.  

Hvor slemt det kan gå, afhænger til dels af dig selv og jeres indsats for at højne IT-sikkerheden. Til dette netværksakademi sætter vi fokus på det aktuelle trusselsbillede og hvad I kan gøre for at forhindre angreb. 

Du får indblik i hvordan en hacker tænker og case stories om, hvordan virksomheder er blevet angreb og lænset for mange penge. Du får konkrete bud med hjem, hvad I kan gøre for at forøge sikkerheden.   

Ny EU Forordning  
EU har vedtaget en ny persondataforordning, hvor virksomheder kan få helt op til 4% i bøde af virksomhedens globale omsætning.  

Den nye persondataforordning indfører en række væsentlige ændringer og nyskabelser i forhold til den gældende persondatalov, som virksomheder og offentlige myndigheder skal blive fortrolige med og indrette sig på.  

Det får du af at tiltage: 

Program: 

  • ·     Hvordan ser trusselsbilledet ud lige nu 
  • ·     Vi er alle et mål for IT-kriminelle 
  • ·     Ransomware, Smishing, Phishing mv. - hvad er det? 
  • ·     Gode råd og hvad kan I gøre for at forhindre angreb 
  • ·     Overblik over den ny EU Forordning 

  

Trusselsbilledet ændrer sig konstant. Også du og din virksomhed kan blive angrebet.

Yderligere information findes på:

http://www.multihouse.dk/it-sikkerhed/

IT Security Lg 1